TERHILLS AQUAPARK

Vanaf mei 2022 is er een splinternieuw Aquapark aan het activiteitenassortiment toegevoegd! Een opblaasbaar speeleiland op het water voor het hele gezin!

Aquapark

€ 14 p.p.
  • • sessie van 1 uur
  • • vanaf 8 jaar
  • • zwemvest inbegrepen
  • • wetsuit inbegrepen

Het Aquapark is 2000 m² groot en bestaat uit 64 opblaasbare elementen die aan elkaar zijn gekoppeld waardoor er een speelparadijs op het water ontstaat. Spring, klim, zwem, ren en kruip met je vriend(inn)en, familieleden, teamgenoten of collega’s langs, over en door de verschillende obstakels.

Iedereen vanaf 8 jaar met zwemervaring kan zich uitleven op het Aquapark. Kinderen t/m 12 jaar dienen verplicht een volwassen begeleider (18+) mee te nemen. Een sessie duurt 60 minuten. Dit is inclusief een korte instructie. U wordt verzocht 45 minuten voor aanvang van de sessie aanwezig te zijn voor check-in.

Vrij gebruik Aquapark incl. instructie (1 uur) 
€ 14 per persoon
Prijs is inclusief zwemvest en wetsuit.

Waterpret gegarandeerd en lekker in de open lucht! Er is altijd toezicht aanwezig en iedereen draagt (verplicht) een zwemvest, dus het is niet alleen leuk, maar ook veilig. Indien gewenst kun je gebruik maken van een wetsuit (let op: indien het water nog koud is, is een wetsuit verplicht).

Let op! Het Aquapark heeft andere openingstijden dan de waterskibaan. Check de actuele openingstijden/bloktijden in het boekingssysteem. Reserveren is noodzakelijk. Reserveren kan eenvoudig via het online boekingssysteem. Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@terhillscablepark.be dan helpen wij u graag verder met uw boeking.

SCHOLEN EN BEDRIJVEN

Wil je met de school een sportdag organiseren waarbij iedereen zich gegarandeerd amuseert? Of wil je met je bedrijf even losbreken uit de dagelijkse sleur? Dan is het aquapark de ideale activiteit!

Vanaf 20 personen. We stellen graag een dag programma samen voor uw bedrijf of school. We denken graag mee in de mogelijkheden. Je kunt contact opnemen via:

info@terhillscablepark.be

GROEPEN

Terhills Aquapark is de ideale activiteit voor groepen! Hou je een vrijgezellenweekend, doe je een uitstap met de jeugdbeweging of sportclub of wil je een feestje organiseren met je vrienden? Dan is Terhills Aquapark the place to be!

Vanaf 20 personen* stellen we graag een dagprogramma samen voor uw groep. We denken graag mee in de mogelijkheden. Je kunt contact opnemen via:

info@terhillscablepark.be

*Groepen tot 20 personen kunnen gewoon via de online boekingspagina boeken.

Annuleringen

Alleen bij extreem slecht weer en onweer kunnen activiteiten niet doorgaan of worden de activiteiten tijdelijk stilgelegd. Gezien deze weersafhankelijkheid zijn wij niet in staat om dit van tevoren goed in te schatten en worden dit soort keuzes op het moment zelf gemaakt.

Het is mogelijk om uw reservering 5 dagen van tevoren te annuleren of te verzetten. Daarna is de reservering definitief.