Nieuws

29-04-2024

We zijn weer open
Goed nieuws! Terhills Cablepark opent zijn deuren weer op zaterdag 11 mei! Kom langs en geniet van een heerlijk dagje waterskiën of wakeboarden. En guess what? Ook het aquapark is weer helemaal open voor fun!

We staan te popelen om weer van start te gaan met een gloednieuw seizoen, en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! Vergeet niet om je plaats te reserveren en bereid je voor op een spetterend seizoen. Ontvang €50 korting op de seizoenskaart t/m 10 mei. Tot gauw bij Terhills Cablepark! ☀️

20-03-2024

Beste gast,

Wij zijn ons aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen en hopen dat we je straks weer mogen begroeten op Terhills Cablepark. Door middel van deze nieuwsbrief willen we je op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Seizoensopening uitgesteld

Allereerst willen we jullie op de hoogte stellen van het feit dat we later in het seizoen zullen openen dan gebruikelijk. Op 1 april zullen we niet kunnen openen vanwege de te hoge waterstand. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk te kunnen laten starten. Helaas is er op dit moment nog geen goede inschatting te maken van het dalen van de waterstand.

 

Naast dit slechte nieuws hebben we gelukkig ook heel veel goed nieuws!

 

Korting op seizoenskaart
Ten eerste bieden we de seizoenskaart aan met een korting van 50 euro. In plaats van 850 betaal je nu 800 euro tot aan de seizoensopening. Deze korting wordt automatisch van de prijs van je aankoop afgehaald.

Boek hier je seizoenskaart online

 

Nieuw gebouw
Ook werken we momenteel aan de bouw van een gloednieuw gebouw, dat naar verwachting rond mei gereed zal zijn. In dit extra gebouw vind je toiletten, omkleedruimtes, douches en lockers. Je bezoek aan ons zal hierdoor een stuk aangenamer worden. Daarnaast vind je er onze totaal nieuwe en sfeervolle beachbar en een uitgebreide collectie aan huurmateriaal.

 

Het beste park van de Benelux
We hebben ons bestaande park compleet vernieuwd! Oudere obstakels zijn vervangen en alle mogelijke plekken zijn gevuld met vette obstakels. Het nieuwe park heeft o.a. een enorme pool gap en je kan nergens in Belgie of Nederland een meer compleet en uitdagend park vinden dan het onze.

Wil je meer weten?
Bekijk dan hier alle nieuwe obstakels

 

We zijn heel enthousiast over deze ontwikkelingen en hopen dat je net zo staat te popelen als wij. Als jullie vragen hebben over deze updates of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

 

Met vriendelijke groet,

Team Terhills Cablepark