Voorwaarden Seizoensabonnement

Voor seizoensabonnementen zullen we enige voorwaarden op moeten stellen:

 

  1. Er wordt sterk aangeraden om vooraf te reserveren middels je seizoensabonnement. Wanneer de kabel volgeboekt is hebben wij namelijk het recht om seizoensabonnementhouders toegang te weigeren wanneer deze niet vooraf gereserveerd hebben. Seizoensabonnementhouders kunnen via ons online boekingssysteem voor iedere dag een reservering maken die geldig is voor die gehele dag (vanaf aanvang). Gelieve het juiste dagdeel te kiezen zodat wij de toevoer aan de kabel in kunnen schatten en er rekening mee kunnen houden.
  2. Wanneer er sprake is van misbruik door overmatige boekingen zonder op te komen dagen dan kan dit tot inname van het seizoensabonnement leiden (zonder terugbetaling).
  3. In juli en augustus is het op zaterdag en zondag alleen mogelijk voor seizoensabonnementhouders om reserveringen te maken voor het avond dagdeel (ingaande vanaf 17:30). Op deze dagen kunnen wij in de middagen geen toegang voor seizoensabonnementhouders garanderen.
  4. Vanaf dit seizoen gaat het automatisch afvorken van start. Afhankelijk van de drukte kiest de operator hoeveel achtereenvolgende rondes maximaal toegelaten zullen worden. We voorzien in de motormast een groot stoplicht dat goed aangeeft wanneer je aan het eind van de toegelaten rondes bent.
  5. Als je wilt stoppen of aan het einde van de toegelaten aantal rondes bent, dan is er een aangewezen plek waar je los moet laten. In het water liggen twee boeien naast elkaar, de bedoeling is dat je daar doorheen stuurt en daar je stokje loslaat. Ergens anders wordt niet losgelaten.